vga kabel op uw werk

Vga kabels

 

Iedereen die op een kantoor werkt of zelfs thuis heeft wel te maken met vga kabels en weten ook waar deze kabels wel niet handig voor zijn.

 

 

Meetings

 

De vga kabels zijn heel handig bij meetings met je zaken partners of wanneer je een bedrijf overleg hebt. Door deze kabel kan je jou laptop scherm of monitor koppelen met een 2e scherm, zoals een grote tv of digiboard. Deze vga kabels hebben het mogelijk gemaakt om gemakkelijk je scherm te delen waardoor je een grotere groep kan bereiken en ook echt kan laten zien wat jij bedoeld met bijv de targets voor verschillende kwartalen. Door dat je je scherm deelt wordt het extra duidelijk voor jou mede collega’s. Maar voor meetings met je zakenpartners is het ook heel handig om je scherm te delen op een grote tv, zodat ze bijvoorbeeld nu al kunnen zien wat voor werk je voor hun heb verricht maar ook wat jouw bedrijf inhoud zodat je hen een verduidelijking kan geven met de hoop dat ze hierdoor eerder een partnership of deal met je willen afsluiten.

 

 

 

Gemakken op je bureau

 

Doordat je jouw scherm nu kan delen is het ook mogelijk om nu met 2 schermen op je bureau te werken. Dit is een zeer groot voordeel omdat je ook dingen kan over slepen naar je 2e scherm zodat je bij belangrijke bestellingen niet steeds hoeft te swipen tussen je schermen maar het nu gemakkelijk kan aflezen. Hierdoor worden je werk verrichtingen een stuk makkelijker maar ook kan je sneller te werk gaan. Vga kabels zijn een hele goede uitvinding voor het bedrijfsleven om het werk gemakkelijker, sneller en efficienter te maken.

 

 

Voor vga kabels kijk op www.kabeltje.com om jou werkplek te verreiken met deze kabel om sneller en veel efficiënter te werken.